Waarom een badpak, bikini of tankini op maat?

  • U slaagt altijd.
  • U krijgt advies welk model het  beste bij uw figuur past.
  • U krijgt advies welke kleur het beste bij u past.
  • U kunt uw wensen aan ons doorgeven.
  • Ongemakken kunnen worden gecamoufleerd, accenten kunnen worden verplaatst.

Werkwijze

Hanterink heeft meer dan 30 jaar ervaring in:

Onze ervaren specialisten kunnen u op professionele wijze helpen aan badmode op maat. Omdat badmode als een 2e huid valt, voelt u zich zelfverzekerder als het is aangepast aan uw wensen.

U kunt altijd een telefonische afspraak maken via 074-2671701 of een bericht sturen via ons contactformulier. Een van onze medewerkers zal samen met u een datum inplannen, wanneer het u het beste uitkomt.

Het advies

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u altijd uw wensen met onze deskundige bespreken. Zij helpt u bij het uitkiezen van het juiste model en dessin, passend bij uw figuur, ogen en haarkleur.

Het product

Onze badpakken en bikini’s bieden veel mogelijkheden. Zo kunnen we op zeer subtiele wijze bepaalde plekke camoufleren of juist het accent verplaatsen. Ook voor bepaalde medische ongemakken is een badpak op maat een uitkomst.

De stoffen

Onze artikelen worden alleen vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Onze badpakken zijn duurzaam en bij goed onderhoud lang mee. Wij hebben stoffen in vele dessins, kleuren en prints. Bij sommige dessins hebben we bijpassende pareo’s.

Afspraak maken

074 – 2671701
Contactformulier

“Het is echt verbluffend hoe goed de pasvorm is.

Ben echt zeer tevreden en heb geen spijt van de lange reis die wij hier voor moesten maken. Sonja, nogmaals bedankt voor de snelle service en komen graag weer een keer terug.”

Nedi Gouw / Amstelveen
Badmode op maat - Aanmeten