Bikini op maat laten maken

  • U slaagt altijd.
  • U krijgt advies welk model het  beste bij uw figuur past.
  • U krijgt advies welke kleur het beste bij u past.
  • U kunt uw wensen aan ons doorgeven.
  • Ongemakken kunnen worden gecamoufleerd, accenten kunnen worden verplaatst.
Badmode op maat - Hanterink - Borne - meetlint

Bikini grote maat cup

Op zoek naar een bikini met grote cup maat? Vanaf nu ben je nooit meer gefrustreerd omdat je deze niet kunt vinden. Wij maken deze namelijk op maat, ook voor jou! Bij ons is het geen probleem om voor jou een goed zittende bikini aan te meten. En het leuke is je kan hem kiezen in de kleur stof die helemaal bij jou past. Wij geven je graag advies in het juiste model bikini met grote cup, beleef de voordelen van een bikini op maat laten maken. Binnenkort kan ook jij heerlijk stralen op het strand of bij het zwembad.

Bikini kleine maat cup

Baal jij er ook wel eens van een kleine cup maat te hebben of ben je er juist blij mee? Het vinden van een goed zittende bikini met kleine cup is voor veel vrouwen een lange zoektocht. Wij hebben modellen in de collectie die perfect zijn voor een kleine cup. De bikini maken wij op maat zodat deze heerlijk zit en jij meer zelfvertrouwen uitstraalt . Daarnaast geven we advies in kleur en model zodat de bikini op maat helemaal bij jou past. Hoe leuk is dat?

Bikini grote maten

Ben je wat voller of heb je een maatje meer dan kun je bij ons terecht om je bikini op maat te laten maken. Door voor een bovenstuk te kiezen wat stevigheid bied en een broekje misschien iets hoger krijg je de ideale grote maat bikini. Lekker luchtig stralen in je bikini ondanks je grote maat is bij ons dan ook geen enkel probleem. Laat je verrassen en schitter binnenkort in je bikini op maat gemaakt.

BEKIJK ONZE COLLECTIE Afspraak maken
Badmode op maat - Borne - collectie - model1
Badmode op maat - Aanmeten