BADKLEDING VOOR STOMADRAGERS

Ga je voor een stoma bikini, stoma badpak, stoma tankini of stoma lycra band? Wij maken de stomabadkleding op maat dus wat u graag wil het kan allemaal!

De meeste mensen vinden de eerste keer zwemmen met hun stoma spannend en voelen zich onzeker. Het mooie van ons werk is dat wij kunnen bijdragen aan een perfect zittende bikini, badpak of tankini doordat we de stomabadkleding op maat maken. Daardoor geeft het een veiliger en zekerder gevoel voor de stomadraagster.

Door bijvoorbeeld het broekje van de bikini of tankini iets hoger te maken heb je  het al opgelost en als je daarbij dan ook nog eens de stof kiest die qua kleur en print helemaal bij jou past heb je een stoma bikini, stoma tankini of stoma badpak waar je heerlijk veilig in kunt zwemmen.

De lengte van de tankini kunnen we uiteraard ook aanpassen aan uw wensen. Ook het stomabadpak kunnen we in zijn geheel aanpassen aan uw wensen en wij geven u dan ook graag advies in welk model het beste bij u type en figuur past. Wacht niet langer en neem de stap en laat uw stoma badkleding op maat maken.

Bekijk de collectie

AFSPRAAK MAKEN

074 – 2671701
Contactformulier

“Het is echt verbluffend hoe goed de pasvorm is.

Ben echt zeer tevreden en heb geen spijt van de lange reis die wij hier voor moesten maken. Sonja, nogmaals bedankt voor de snelle service en komen graag weer een keer terug.”

Nedi Gouw / Amstelveen
Badmode op maat - Aanmeten