Badkleding voor stomadragers

Ga je voor een stoma bikini, stoma badpak, stoma tankini of stoma lycra band? Wij maken de stomabadkleding op maat dus wat u graag wil het kan allemaal!

De meeste mensen vinden de eerste keer zwemmen met hun stoma spannend en voelen zich onzeker. Het mooie van ons werk is dat wij kunnen bijdragen aan een perfect zittende bikini, badpak of tankini doordat we de stomabadkleding op maat maken. Daardoor geeft het een veiliger en zekerder gevoel voor de stomadraagster.

Door bijvoorbeeld het broekje van de bikini of tankini iets hoger te maken heb je  het al opgelost en als je daarbij dan ook nog eens de stof kiest die qua kleur en print helemaal bij jou past heb je een stoma bikini, stoma tankini of stoma badpak waar je heerlijk veilig in kunt zwemmen.

De lengte van de tankini kunnen we uiteraard ook aanpassen aan uw wensen. Ook het stomabadpak kunnen we in zijn geheel aanpassen aan uw wensen en wij geven u dan ook graag advies in welk model het beste bij u type en figuur past. Wacht niet langer en neem de stap en laat uw stoma badkleding op maat maken.

Afspraak maken Bekijk de collectie
Badmode op maat - Hanterink - Borne - meetlint