Prothese badkleding

Ga je voor een prothese bikini, prothese badpak of prothese tankini? Wij maken ook voor jou de prothese badkleding op maat! Dat betekent dus geen ongemakkelijke situaties omdat wij heel eenvoudig de halslijn en het armsgat aan kunnen passen.

Natuurlijk wil iedereen zich lekker voelen in badkleding maar als je een of twee borstprotheses draagt wil je helemaal dat het veilig voelt. Onbeperkt kunnen bewegen in je badkleding met prothese en niet de hele tijd bezig zijn of het allemaal wel goed zit draagt zeker bij aan een beter gevoel. 

Of je nu kiest voor de prothese bikini, prothese badpak of de prothese tankini er worden hoesjes in gemaakt zodat de prothese er goed in past en op zijn plek blijft. En… het leuke van alles is je kunt het kiezen in de kleur en stof die jou aanspreekt. Wij adviseren je graag wat het mooiste bij je past. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van de voordelen van op maat gemaakt!

Bekijk de collectie

AFSPRAAK MAKEN

074 – 2671701
Contactformulier

“Het is echt verbluffend hoe goed de pasvorm is.

Ben echt zeer tevreden en heb geen spijt van de lange reis die wij hier voor moesten maken. Sonja, nogmaals bedankt voor de snelle service en komen graag weer een keer terug.”

Nedi Gouw / Amstelveen
Badmode op maat - Aanmeten