Badpak op maat laten maken

  • U slaagt altijd.
  • U krijgt advies welk model het  beste bij uw figuur past.
  • U krijgt advies welke kleur het beste bij u past.
  • U kunt uw wensen aan ons doorgeven.
  • Ongemakken kunnen worden gecamoufleerd, accenten kunnen worden verplaatst.
Badmode op maat - Hanterink - Borne - meetlint

Badpak grote maat cup

Op zoek naar een badpak met grote cup maat? Vanaf nu nooit meer gefrustreerd omdat je deze niet kunt vinden. Wij maken deze namelijk op maat, ook voor jou! Bij ons is het geen probleem om voor jou een goed zittend badpak aan te meten. En het leuke is je kan hem kiezen in de kleur stof die helemaal bij jou past. Wij geven je graag advies in het juiste model badpak met grote cup, beleef de voordelen van een badpak op maat laten maken.

Badpak kleine maat cup

Baal jij er ook wel eens van een kleine cup maat te hebben of ben je er juist blij mee? Het vinden van een goed zittend badpak met kleine cup is voor veel vrouwen een lange zoektocht. Wij hebben modellen in de collectie die perfect zijn voor een kleine cup. Het badpak maken wij op maat zodat deze heerlijk zit en jij meer zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast geven we advies in kleur en model zodat het badpak op maat helemaal bij jou past. Hoe leuk is dat?

Badpak corrigerend

Voel jij je fijner als het allemaal wat strakker zit en meer corrigeert? Of misschien je maag of buik wat meer wilt weg werken. Dan kunnen wij jou een corrigerend badpak aanmeten. Onze modellen kunnen bijna allemaal corrigerend op maat gemaakt worden. Door dan ook nog eens voor de juiste kleur te kiezen heb je een mooi en heerlijk corrigerend badpak speciaal voor jou op maat gemaakt.

Badpak extra lang

Ben jij net iets langer of heb je een lang bovenlijf? Voor velen een drama om een extra lang badpak vinden dat past. Bij ons geen probleem doordat wij op maat maken! Bij elk model in onze collectie kunnen wij heel makkelijk de lengte in het badpak aanpassen. Dus zoek je een badpak omdat je extra lengte nodig hebt is dat vanaf nu verleden tijd. Je kunt elk model uit onze collectie kiezen in de stof die jij leuk vindt en je krijgt een uniek extra lang badpak waar je je heerlijk in kunt bewegen.

BEKIJK ONZE COLLECTIE Afspraak maken
Badmode op maat - Borne - collectie - model6
Badmode op maat - Borne - collectie - model2
Badmode op maat - Borne - collectie - model3