Tankini op maat laten maken

  • U slaagt altijd.
  • U krijgt advies welk model het  beste bij uw figuur past.
  • U krijgt advies welke kleur het beste bij u past.
  • U kunt uw wensen aan ons doorgeven.
  • Ongemakken kunnen worden gecamoufleerd, accenten kunnen worden verplaatst.
Badmode op maat - Hanterink - Borne - meetlint

Tankine grote maat cup

Op zoek naar een tankini met grote cup maat? Vanaf nu nooit meer gefrustreerd omdat je deze niet kunt vinden. Wij maken deze namelijk op maat, ook voor jou! Bij ons is het geen probleem om voor jou een goed zittende tankini aan te meten. En het leuke is je kan hem kiezen in de kleur stof die helemaal bij jou past. Wij geven je graag advies in het juiste model tankini met grote cup, beleef de voordelen van een tankini op maat laten maken.

Tankini kleine maat cup

Baal jij er ook wel eens van een kleine cup maat te hebben of ben je er juist blij mee? Het vinden van een goed zittende tankini met kleine cup is voor veel vrouwen een lange zoektocht. Wij hebben modellen in onze collectie die perfect zijn voor een kleine cup. De tankini maken wij op maat zodat deze heerlijk zit en jij meer zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast geven wij advies in kleur en model zodat de tankini op maat helemaal bij jou past. Hoe leuk is dat?

Tankini lang model

Ben jij net iets langer of heb je een lang bovenlijf? Voor velen een drama om een tankini te vinden die lang genoeg is. Bij ons geen probleem omdat we op maat maken. Wij maken de tankini zo lang als jij graag wil maar geven natuurlijk ook advies welk model het beste bij jou staat. Dus zoek je een tankini lang model dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Eindelijk iets dat ook jou past!

Afspraak maken BEKIJK ONZE COLLECTIE
Badmode op maat - Borne - collectie - model5
Badmode op maat - Aanmeten