Badmode op maat

Waarom een badpak of bikini op maat?

  • U slaagt altijd.
  • U krijgt advies welk model het  beste bij uw figuur past.
  • U krijgt advies welke kleur het beste bij u past.
  • U kunt uw wensen aan ons doorgeven.
  • Ongemakken kunnen worden gecamoufleerd, accenten kunnen worden verplaatst.

Afspraak maken

Werkwijze

Hanterink heeft meer dan 30 jaar ervaring in het op maat maken van badpakken, bikini’s en tankini’s. Onze ervaren specialisten kunnen u op professionele wijze helpen aan badmode op maat. Omdat badmode als een 2e huid valt, voelt u zich zelfverzekerder als het is aangepast aan uw wensen.

U kunt te allen tijde een telefonische afspraak maken via 074-267 1701 of via dit contactformulier. Een van onze medewerkers zal samen met u een datum inplannen, wanneer het u het beste uitkomt.

Het advies:

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u altijd uw wensen met onze deskundige bespreken. Zij helpt u bij het uitkiezen van het juiste model en dessin, passend bij uw figuur, ogen en haarkleur.

Het product:

Onze badpakken en bikini’s bieden veel mogelijkheden. Zo kunnen we op zeer subtiele wijze bepaalde plekke camoufleren of juist het accent verplaatsen. Ook voor bepaalde medische ongemakken is een badpak op maat een uitkomst.

De stoffen:

Onze artikelen worden alleen vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Onze badpakken zijn duurzaam en bij goed onderhoud lang mee. Wij hebben stoffen in vele dessins, kleuren en prints. Bij sommige dessins hebben we bijpassende pareo’s. Neem hier een kijkje naar onze stoffen.

sonja1